Huis
Tuin
Video

Tijd voor iets nieuws? Gebruik boekenpagina's als behang

Ben je toe aan een nieuwe look in huis, maar heb je even geen geld om helemaal opnieuw te gaan behangen? Geen probleem! Behang je muren met boekenpagina's.

Boeken aan de muur

Je kunt je oude boeken na het lezen gewoon weer terug op de boekenplank zetten, maar je kunt er ook creatief mee aan de slag gaan. Behangen! Zo kun je op de wc bijvoorbeeld altijd een boek lezen. Ook al heb je 'm misschien al wel vaker gelezen... Ga in huis op zoek naar een oud boek met mooie pagina's die eruit gescheurd mogen worden. Of ga naar een vintage winkeltje waar je het perfecte boek uitkiest. Het hoeft niet per se een boek met tekst te zijn, ook plaatjes staan super stijlvol in je interieur. 

Wand met boeken

Je kunt ervoor kiezen om helemaal los te gaan en je hele wand te behangen met boekenpagina's. Maar je kunt de boeken ook subtieler laten terugkomen in je interieur. Maak bijvoorbeeld een hoekje waar je bladzijdes aan de muur hangt. Aan de andere kant van de ruimte kun je dan wat boeken op een plankje zetten, zodat de stijl terugkomt in huis. Ga jij voor boekenbladzijdes aan de muur?

Bekijk ook:

Fotocredits
Headerfoto: Pipstudio

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3862

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven