Huis
Tuin
Video

Een bohemian slaapkamer: ga voor een vloerkleed als hoofdbord

Wist je dat een vloerkleed veelzijdiger is dan je dacht? Hang 'm aan de muur boven je bed en je geeft je slaapkamer direct een bohemian vibe.

Een vintage wandkleed

Wil je jouw slaapkamer iets meer karakter geven en ben je dol op retro design? Struin de lokale kringloopwinkels dan eens af naar een mooi vintage vloerkleed. Hang 'm boven je bed en je hebt een uniek hoofdbord! Is het kleed te zwaar? Dan kun je 'm ook bevestigen aan een houten bord voor wat extra stevigheid.

Een macramé hanger

Ben jij al bekend met de macramé-trend? Deze knooptechniek past helemaal bij een bohemian sfeer. Een kleine hanger is leuk ter decoratie in bijvoorbeeld de woonkamer, maar deze XL-variant kan ook als hoofdbord in de slaapkamer.

Wil je meer inspiratie? Kijk dan eens hier.

Een jute vloerkleed

Ronde vloerkleden maken hun comeback. Niet alleen in de zithoek, maar ook in de slaapkamer is deze jute variant een ware eyecather. 

Meer inspiratie
Wil je niet alleen een vloerkleed aan de muur, maar ook graag eentje op de grond (want: lekker warme voeten!). Lees hier hoe je het perfecte exemplaar voor je slaapkamer kiest.

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin

Foto 1: Craftifair
Foto 2: WallKnot
Foto 3: Baobab Interiors

Tekst
Lotte Wullems

 

ID: 4458

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven