Huis
Tuin
Video

4 veelgemaakte fouten bij het kiezen van een boxspring

Een boxspring is tegenwoordig super populair. Logisch want een boxspring ligt ook heerlijk, mits je tenminste de juiste boxspring kiest. Het is namelijk belangrijk dat je een boxspring koopt die bij je past. Ga je er zelf een aanschaffen? Lees dan de 4 meest gemaakte fouten bij het kiezen van een boxspring goed door. Zo weet je zeker dat jij wél de juiste keuze maakt!

Fout 1: Alleen op uiterlijk afgaan

Natuurlijk is het superbelangrijk dat je nieuwe boxspring mooi staat in je slaapkamer. Maar vergeet niet dat je het grootste deel van de tijd je ogen dicht hebt en dus niets ziet van je bed. Comfortabel liggen en een goede nacht maken is dan veel belangrijker, dit staat dus voorop!

De 6 mooiste dekbedovertrekken met najaarskleuren
Slaapkamer

Fout 2: Geen lichaams-profielmeting maken

Een bed moet ondersteuning bieden en ervoor zorgen dat je in de juiste houding slaapt. Ieder lichaam is anders en daarom is het ook belangrijk dat je weet welke boxspring het best bij jouw lichaam past. Om hierachter te komen kun je een meting doen die aangeeft welke boxspring het beste aansluit op jouw lichaam.

Fout 3: Een boxspring kiezen om het merk

Natuurlijk kan het zo zijn dat een bekend merk voor jou de juiste boxspring heeft maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Elk merk is gespecialiseerd in bepaalde dingen en dus kun je het best kijken welke merkspecialisatie aansluit bij jouw behoeftes. Je lichaam bepaalt dus eigenlijk welk merk er bij je past en niet de merknaam of de bekendheid van een merk.

4. Een boxspring kiezen waar je eerder op geslapen hebt

Heb jij tijdens je vakantie heerlijk geslapen op een boxspring? Superfijn! Maar dit betekent niet dat dit bed ook op lange termijn geschikt is voor jou. Je lichaam heeft gemiddeld 8 weken nodig om te beoordelen of een bed goed en fijn ligt. Kies dus niet voor een bed waar je een paar nachten op hebt geslapen maar zoek een bed dat past bij jouw lichaam. Op deze manier weet je zeker dat je er geen dagen, maar jaren fijne nachten aan beleeft!

Fotocredits:

Headerfoto: Monica Silvestre-Pexels

Daphne van Kaam
ID: 9620

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven