Huis
Tuin
Video

Breng het najaar naar je slaapkamer met deze prachtige kleuraccenten

Het najaar brengt niet alleen maar regen en storm met zich mee, het zorgt ook voor prachtige kleuren in de natuur. En die sfeer willen we maar al te graag meenemen in huis. In de slaapkamer om precies te zijn!

Eerder lieten we je hier al zien hoe je het najaar in huis kunt halen. Maar dit keer focussen we op de slaapkamer.

 

Wil je de knusheid en de warme kleuren van het najaar naar je slaapkamer brengen, dan hoef je echt niet je hele slaapkamer aan te pakken met een flinke pot oranje verf. Voeg een paar kleine details en accessoires met de juiste kleuren toe en je slaapkamer krijgt direct een heel andere look en sfeer. 

Foto's: H&M en Sam Riles Photography

 

Je kunt dit doen door een plaid in een warme oranje of gele kleur over je bed heen te draperen, of door te kiezen voor een dekbedovertrek met warme najaarskleuren. 

Foto: Aube Interiors

 

Ook een kussens op je bed of op een stoel zijn de perfecte accessoires om in één oogopslag een bepaalde sfeer toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor okergeel, donker groen, aardse tinten of warmoranje met rood. Vind je het zonde om elk seizoen weer andere kussens te kopen? Niet nodig, je hoeft alleen maar twee verschillende kussenslopen te kopen, die je in het voorjaar en najaar met elkaar kunt afwisselen. 

Foto: Nordic House en Marjolein Sintenie

 

Maar ook accessoires zoals waxinelichtjes of takken met rode winterbesjes doen het altijd goed in het najaar. Heb je liever geen brandende kaarsen in je slaapkamer? Lampjes met warme kleuren geven ook een knus effect.

 

Headerfoto: H&M
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3001

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven