Huis
Tuin
Video

Creatief met je slaapkamermuur: kies voor dit behang

Woon je in de stad, maar wil je meer het gevoel van de natuur? Met een creatief behang kun je zelf dit gevoel maken in je slaapkamer.

Een creatief fotobehang zorgt er in de slaapkamer voor dat je het gevoel wil creëren wat bij jou past. Hou je van natuur? Dan kun je een natuur foto laten uitprinten op behang. Vind je juist een uitzicht zich op de skyline van New York heel spectaculair? Kies dan voor een foto van New York. Je weet nu hoe je behang kan verwijderen. Dus de hoogste tijd om je muur weer te stijlen. Je kunt de sfeer creëren die jij graag wil. 

Je kunt met een fotobehang alle kanten op. Geef jezelf het gevoel dat je bijvoorbeeld heerlijk buiten bent. Want zeg nu zelf, is deze onderstaande foto echt? Of is het gewoon behang?

Aanbrengen fotobehang

Belangrijk bij het aanbrengen van fotobehang is eerst het behang volledig uitleggen. Je wil niet tijdens het aanbrengen voor verrassingen komen te staan. Leg daarom het behang uit en kijk of het compleet is en netjes aan elkaar past. Maak vervolgens de muur stof en vet vrij. Voor het aanbrengen van fotobehang wordt vaak speciale behangplak geleverd. Je kunt eenvoudig de instructies lezen over hoeveel lijmpoeder en water er bij elkaar moet. Wordt er geen lijm bijgeleverd? Kies dan voor lijm speciaal voor papierenbehang. Let op dat je nooit te veel lijm gebruikt, anders wordt het fotobehang te nat. Thomas legt daarna uit hoe je het beste het behang kunt afsnijden

Fotobronnen

Headerfoto: Stephen Leonardi - Unsplash
Foto 1: Man Pan - Unsplash
Foto 2:  Maria Salazar - Pexels

ID: 3011

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven