Huis
Tuin
Video

De meest stijlvolle alternatieven voor de 'kledingstoel'

Hartstikke gaaf, zo’n mooie stoel als eyecatcher in je slaapkamer. Maar dan moet die natuurlijk niet in no time verdwenen zijn onder een enorme berg kleding. De stoel komt dan niet meer tot z’n recht en het ziet er natuurlijk ook een tikkie rommelig uit. We geven je drie alternatieven voor de ‘kledingstoel’.

1. Koperen buizen
Omdat een stoel nogal rommelig oogt als je er allerlei kledingstukken op legt, is het eigenlijk ook veel praktischer en mooier om je kleding op te hangen. Hiervoor kun je natuurlijk een simpel kledingrek kopen, maar wanneer je voor de ultieme minimalistische look wil gaan kun je ook een aantal stevige, koperen (of stalen) buizen aan de muur of aan het plafond bevestigen.

 

Extra fijn: je kleding kreukt op deze manier niet! 

 

Foto: Pic2Viral

 

2. Stok aan twee kettingen of touwen
De volgende keer dat je hond aan komt lopen met een mooie tak in zijn bek, neem die dan vooral mee. Niet om mee te apporteren, maar om op te hangen als alternatief voor een kledingstoel. Bevestig er twee stoere ijzeren kettingen of mooie touwen aan, en hang ‘m op aan het plafond. Voilà, je hebt een tof kledingrek om je kleding of mooie accessoires aan op te hangen. 

Foto: Louise Walsh

 

3. Houten ladder
Een ladder gebruik je lang niet alleen meer om ergens op te klimmen, je ziet ze namelijk ook meer en meer in stijlvolle interieurs verschijnen. Als accessoire in de woonkamer, als handdoekenrek in de badkamer of als kledingrek in de slaapkamer. En in dat laatste geval is het dus ook gelijk een perfect alternatief voor de kledingstoel.

Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2797

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven