Huis
Tuin
Video

Overal in huis warme voeten met deze 3 tips voor de echte koukleumen

Heb jij ook altijd last van koude voeten in huis? Voeten zijn een soort warmteregelaars. Via je voeten kun je makkelijk veel warmte verliezen waardoor je het sneller koud hebt. Een makkelijke oplossing is sloffen of sokken aan, maar wij hebben daarnaast nog een paar tips.

Slaapkamer

Wanneer je ’s ochtends uit je bed stapt is het heel vervelend om met je blote voeten op die koude vloer te stappen. Je voeten kunnen enorm snel afkoelen en laten ook gemakkelijk de rest van je lichaam afkoelen. Leg daarom een lekker vloerkleed naast je bed.

Douche

Eén van de redenen waarom veel mensen een douchemat hebben, is zodat je vloer niet zeiknat wordt. Een andere reden is om je warme voeten ook warm te houden na het douchen. Zorg dan ook voor een dik kleed dat je gemakkelijk in de wasmachine kunt gooien.

Woonkamer

Je kunt er in de woonkamer voor kiezen om tapijt te leggen. Tapijt is namelijk een betere isolator van de vloer dan bijvoorbeeld laminaat. Laminaat zal meer kou geleiden en kouder aanvoelen dan tapijt. Wil je geen tapijt in je woonkamer? Kies dan voor een kleed bij de bank. Wanneer je op de bank zit, zit je met je voeten lekker te woelen in de hoge plooien van je kleed. Een stuk warmer en aangenamer dan op de kille houten vloer.

Fotobronnen

Headerfoto: Brigitte Tohm - Unsplash

ID: 2604

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven