Huis
Tuin
Video

Een roze maar stoere slaapkamer met luxe hotelgevoel

In samenwerking met KARWEI
In Apeldoorn wonen Angelique en Eric met hun drie zoons. In dit mannenhuis droomt Angelique van een slaapkamer met roze, vrouwelijke elementen. Eric wil graag dat de ruimte een luxe hotelgevoel krijgt. De taak aan Thomas KARWEI om de twee allebei tevreden te maken!

Voor het ontwerp en de styling van de slaapkamer is interieurstyliste Debby en haar team van KARWEI ingeschakeld. Thomas gaat aan de slag om de droomslaapkamer in praktijk te brengen.

Slimme, ruimtelijke indeling

Interieurstyliste Debby van KARWEI geeft de slaapkamer een slimme indeling door het bed tegen de muur te plaatsen. In combinatie met de vloer van rustiek eiken zorgt dit voor een ruimtelijk geheel.

Roze, luxe sfeer

Nadat Debby de indeling heeft bepaald, gaat ze aan de slag met de aankleding van de ruimte. De wensen van Angelique en Eric komen goed samen door de luxe, roze accentkleuren in de slaapkamer. Zo pronkt er achter het bed luxe, rosé vliesbehang.

Hoofdbord met nisjes zelf maken

Angelique wilde extra opbergruimte voor haar accessoires, Eric droomde van een slaapkamer met hotelgevoel. Beide wensen komen samen in het hoofdbord met nisjes dat Thomas maakte. Want in een hotelkamer hoort nu eenmaal een bed met hoofdbord, en in de nisjes kan Angelique extra spullen kwijt. En jij maakt dit handige hoofdbord ook heel gemakkelijk zelf, met deze werkbeschrijving van KARWEI!

Rust door opbergruimte

Naast de handige nisjes in het hoofdbord, biedt de grote witte kledingkast ook extra opbergruimte. Als Angelique nu al haar kleding en accessoires nog niet kwijt kan, weten wij het ook niet meer...

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van 9 februari om 18:05.

ID: 4268

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven