Huis
Tuin
Video

Met deze gave lamp slaap je letterlijk onder het maanlicht

Maak kennis met onze nieuwe favoriete lamp: een bolvormige lamp die prachtig maanlicht nabootst. Inclusief levensechte kraters. Wauw!

Direct onder het maanlicht slapen, dat is natuurlijk een romantische droom die we allemaal wel hebben. Maar daarbij komen vaak wel de volgende nadelen en ongemakken kijken: de kou, de kriebelbeestjes en het niet altijd even comfortabele luchtbed. Maar met deze prachtige lamp slaap je gewoon lekker warm binnen in je eigen fijne bed, maar wél onder het prachtige maanlicht.

Net als bij de echte maan kan de lamp in verschillende kleuren wit schijnen door middel van twee verschillende standen. Het warme, gelige licht is vooral als sfeermaker bedoeld.

maanlamp

Terwijl het fellere, witte licht juist krachtig genoeg is om de omgeving te verlichten. 

maanlamp

Er bestaan verschillende merken die ‘de maanlamp’ op de markt hebben gebracht. Zo zijn de bovenstaande lampen van Gadgy en de onderstaande variant van Beluga.

maanlamp

Maak het af met fotobehang

Wil je het buitenleven gevoel nog net even naar een hoger niveau tillen? Maak het af met dit soort prachtige fotobehang met bomenprint. Zo heb je pas écht het gevoel dat je buiten slaapt, met het comfort van binnen!

Fotocredits
Headerfoto: Beluga
Foto 1+2: Gadgy
Foto 3: Beluga

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3436

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven