Huis
Tuin
Video

Hotel-chique slaapkamer: Ontwerp

Slaapkamer
Loes en Léon hebben de hulp van Thomas en KARWEI écht hard nodig. Zij slapen al jaren op de overloop en zijn nu toe aan luxe. En dat gaat lukken met dit waanzinnige ontwerp.

Het stel uit Tuil heeft drie tieners die zij graag alle drie een eigen slaapkamer willen geven in huis. Het resultaat? Zij slapen al jaren op de overloop. Ze hebben weinig privacy en worden wakker als hun kinderen naar de badkamer lopen. Hun garage staat leeg en zij willen daar graag hun slaapkamer van maken. De ruimte in de garage is groot genoeg voor een slaapvertrek met badkamer, dus samen met KARWEI gaan we niet alleen een slaapkamer, maar ook een badkamer voor hen maken. 

Baden in luxe

Het ontwerp is geïnspireerd op de woonstijl City Loft van KARWEI. Beide ruimtes krijgen daardoor een luxe uitstraling. Deze stijl past goed bij de rest van het huis van Léon en Loes, die ook in hun woonkamer gebruik maken van natuurlijke kleuren in contrast met een donkere kleur. Voor de bad- en slaapkamer is dat de kleur donkerblauw. Op Karwei.nl vind je alle informatie over de kleuren en de materialen die worden gebruikt in deze make-over. 

Ontwerp hotel chic slaapkamer

Om de luxe sfeer te benadrukken legt Thomas een visgraatvloer. In de badkamer kan geen houten vloer worden gelegd, maar deze vloertegel met houtlook van KARWEI biedt daar de oplossing voor. De tegel lijkt door de langwerpige vorm en de structuur op de toplaag op een echte houten vloerplank. Zo heb je toch de luxe uitstraling van een houten vloer, zelfs in de badkamer. Wil je zelf aan de slag met jouw bad- of slaapkamer? Bekijk dan de klusvideo's van KARWEI.

ontwerp hotel chic badkamer

Benieuwd hoe het eindresultaat is geworden? Bekijk dan de uitzendingen op zaterdag 12 en 19 mei om 18.05 op RTL4!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Bison
Bosch
Citroën Nederland

ID: 2407

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven