Huis
Tuin
Video

Zo krijg je in 4 stappen een hotelgevoel in huis

Een nacht slapen in een stijlvol, knus hotel. Superfijn natuurlijk, maar als je dit vaker doet kost 't redelijk wat knaken. Wij geven je vier stappen waarmee je binnen no time je eigen hotel creëert in huis.

1. Grote spiegel

Een truc die vaak wordt gebruikt in hotels: een grote spiegel. Hierdoor lijkt de ruimte optisch groter, én dit staat superelegant. Zo kun je jezelf ook meteen goed bewonderen als je de perfecte outfit aan het uitzoeken bent.

2. Shampoo overgieten

Tien verschillende shampooflessen naast elkaar op de badkamer ziet er vaak niet zo stijlvol uit. Giet in plaats daarvan je shampoo over in stijlvolle shampooflessen die met elkaar matchen. Dit is iets wat je ook vaak terugziet in hotels.

3. Zachte handdoeken

Douchen in een regendouche en jezelf afdrogen met zachte, dikke handdoeken. Dit klinkt als iets dat alleen in een hotel plaatsvindt, maar jij kan ook thuis dit gevoel krijgen. Koop zachte, dikke, witte handdoeken. Zo voelt het iedere keer als je je afdroogt weer alsof je in een knus hotel bent.

4. Veel kussens

Heerlijk in een bed ploffen met tientallen kussens is gewoon genieten. Om dit hotelgevoel naar je eigen slaapkamer te brengen, hoef je alleen maar kussens te kopen. Ga voor kussens in verschillende afmetingen om verscheidenheid te creëren. Laat het wel weer met elkaar matchen door bijvoorbeeld voor kussens te kiezen uit dezelfde kleurenfamilie.

Hotelbed

Wil je je bed helemaal hotelproof hebben? Lees dan hier hoe je van je bed een echt hotelbed maakt.

Fotocredits
Headerfoto: AnastasiaDulgier -Unsplash

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3978

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven