Huis
Tuin
Video

Huis verkopen? Verf je slaapkamer dan in deze tint

Ben jij van plan binnenkort je huis te verkopen? Een behoorlijke klus. Het kan soms helpen om je huis net wat te veranderen. Overweeg bijvoorbeeld eens om je slaapkamer deze kleur te geven.

Makelaars ervaring

Het is helaas niet het geval dat een onderzoek uitwijst dat een specifieke kleur beter verkoopt, maar makelaars hebben zeker een mening over wat werkt en wat niet.

Kalmerend

Een neutraal gekleurde slaapkamer kan de verkoop net dat zetje geven. Goede keuzes zijn dan ook wit, gebroken wit en zachte tinten als lichtgrijs en beige. Waarom? Niet alleen ziet de kamer er luchtig en ruim uit, ook maakt het het een stukje makkelijker om de kamer voor te stellen met een andere look.

Vermijden

Sommige kleuren zijn juist niet zo verstandig, zeggen makelaars. Zo werkt knalrood absoluut niet kalmerend. Ook typische tienerkamer-kleuren zoals paars, felroze en zwart zijn geen toppers bij het verkopen van je huis.

Eigen keuze

Uiteindelijk kies je natuurlijk het beste voor een kleur waar jij dol op bent. Maar wil je je huis verkopen, denk dan nog eens na over de kleuren van de slaapkamer.  

Bekijk ook:

Fotocredits:
Headerfoto: Rawpixel - Pexels
Artikelfoto: Cituuk - Instagram

Bron: Apartment Therapy

Christa Koeyvoets
ID: 8497

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven