Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor een gedeelde kinderkamer

Niet zoveel ruimte in huis? Niks aan de hand! Je kinderen kunnen gewoon gezellig samen op een kamer slapen. Wij geven je inspiratie voor een gedeelde kinderkamer.

1. Stapelbed met ruimte

Laat je kinderen boven elkaar slapen met een stapelbed. Zorg voor wat opbergruimte bij het bed waarin je kids hun eigen spullen kwijt kunnen. Ideaal voor boeken of een favoriete knuffel. 

2. Roomdivider

Hebben je kinderen liever wat meer privacy? Kies dan voor een roomdivider. Zo hebben je kinderen wat meer ruimte voor zichzelf, zonder dat jij hier veel kosten voor moet maken.

3. Gedeelde zolderkamer

De zolder is ideaal voor een gedeelde kinderkamer.  Door de schuine wanden creëer je een knus plekje voor je kinderen. En als je zolder wat groter is, heb je ook nog wat gezamenlijke speelruimte over!

4. Eigen hokje

Wat meer te besteden aan de kinderkamer? Dan kun je ook hokjes laten maken waarin je kinderen lekker kunnen slapen. Dit geeft een knus gevoel aan de ruimte, én zo hebben je kids wat meer privacy. 

bedstee

5. Matchend

Als je kinderen het supergoed met elkaar kunnen vinden, is een matchende kinderkamer met een knus stapelbed (inclusief matchend beddengoed natuurlijk) ideaal. Hierbij kun je kiezen voor een open stapelbed zodat je kinderen lekker bij elkaar kunnen zijn.

Fotocredits:

Headerfoto: Kate.fisher.art -Instagram
Foto 1: Amberinteriors -Instagram
Foto 2: Casashops
Foto 3: Karaspartyideas
Foto 4: Chrislovesjulia
Foto 5: Eigen Huis & Tuin 
Foto 6: Kate.fisher.art -Instagram

Julia Dilissen
ID: 9123

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven