Huis
Tuin
Video

Met deze 3 tips berg je je kleding makkelijk en netjes op

Heb jij liever niet een kledingkast vol rondslingerende kledingstukken waar niks in terug te vinden is? Goed nieuws: het hoeft helemaal niet lastig te zijn om een nette kledingkast te hebben. Wij geven je tips!

1. Zomer- en wintergarderobe

In de zomer heb je geen dikke jassen nodig, in de winter geen korte topjes. Dus is het zomer? Dan hoeven je winterkleren niet per se in de kast te liggen. Berg deze daarom ergens anders op. In een koffer bijvoorbeeld. Als je ruimtegebrek hebt kun je deze koffer eventueel onder je bed leggen. Zorg wel dat je hier wat geurzakjes bijdoet zodat je kleding niet muf gaat ruiken. 

Tip: je kunt je kleding ook in vacumeerzakken opbergen. Zo pak je ze heel compact in en neemt het extra weinig ruimte in. 

2. Een kledingrek

Als je kledingkast bomvol is, kun je ook wat pronkstukken aan een kledingrek hangen. Staat meteen stijlvol in je interieur. Deze kledingstukken kun je bijvoorbeeld selecteren op basis van de kleuren in je interieur. Let wel op dat je het kledingrek niet te vol hangt, dit ziet er al snel rommelig uit.

3. Aparte bakjes

Laat lingerie en je sokken niet rondslingeren tussen de rest van je kleding. Naast dat je zo alles kwijtraakt, staat het ook erg rommelig in huis. Koop hiervoor opbergbakken zodat je alles netjes kunt sorteren. 

Wil je je sokken netjes opbergen? Dan hebben we hier een aantal handige tips voor je. 

Fotocredits:

Headerfoto: Leticia Ribeiro -Pexels
Foto 1: Eigen Huis & Tuin

Julia Dilissen
ID: 9040

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven