Huis
Tuin
Video

Zo creëer je heel makkelijk een kledinghoekje in de slaapkamer

Een walk-in closet is de droom van iedere vrouw (en man!). Helaas is dit niet in elk huis mogelijk. Om toch nog een beetje het gevoel van een inloopkast te creëren, kun je een kledinghoekje in je slaapkamer maken.

Je hebt misschien al een normale kledingkast in je kamer, maar een kledinghoekje ziet er net iets anders uit. Je kleding is zichtbaarder en het ziet er mooier uit. Dit heb je daar allemaal voor nodig.

Kledingrek

Ten eerste heb je iets nodig waar je je kleding aan ophangt. Een mooi kledingrek is hier ideaal voor. Hang hier met mooie kledinghangers je favoriete stukken aan op. Je hoeft dus niet al je kleding hier op te hangen, de rest kun je gewoon kwijt in je normale kast.

Een grote spiegel

Om het gevoel van een inloopkast te creëren, kan een spiegel niet ontbreken. Investeer in een grote passpiegel waar je elke ochtend je outfit in kunt checken. Kies er eentje die past bij je kledingrek of fleur hem op met bijvoorbeeld lampjes. Buiten het feit dat een spiegel gewoon heel handig is, laat het je kamer ook nog eens groter lijken. Een win-win situatie dus!

Schoenenrek

Een schoenenkast of -rek hoort ook thuis in je kledinghoekje. Als je niet veel schoenen hebt, kun je een kleding- en schoenenrek in één kopen. Heb je daar te veel schoenen voor, dan is een groter rek handiger. Stal je schoenen netjes uit voor het chicste effect.

Mooie poef

Als laatste heb je een mooie poef of stoel nodig. Het is niet het belangrijkste, maar het staan wel mooi én is handig. Zo kun je op je gemak zittend je schoenen aantrekken. Gooi een zacht kleedje op je poef om je kledinghoek een luxere uitstraling te geven.

Julia van Rijn
ID: 8846

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven