Huis
Tuin
Video

Doe jij geen oog dicht met die hitte? Deze verkoelende deken biedt uitkomst

Als het 's nachts benauwd is in de slaapkamer kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen. Daar hebben we een fijne oplossing voor gevonden: een verzwaarde deken die lekker koel blijft!

Ice, ice, baby

Dankzij een binnen 45 minuten gefinancierde crowdfund-actie ontwikkelt het dekenmerk Hush nu dekens speciaal voor in de zomertijd: de Hush Iced. Deze verzwaarde deken bevat een hoes die verkoelend werkt. Dat komt door het bijzondere materiaal, een mix van bamboo en zacht katoen. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld door het merk. Nooit meer nachtbraken vanwege de warmte dus!

Verzwaard

We schreven al eens eerder over verzwaarde dekens, maar dat dit verkoelende exemplaar van Hush speciaal is, moge duidelijk zijn. Hoe zo’n verzwaarde deken precies werkt? In verzwaarde dekens zitten kleine glazen balletjes. Met zo’n deken, die ongeveer 10% van je lichaamsgewicht is, heb je het gevoel dat je continu geknuffeld wordt. Dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk in slaap dut. 

Prijskaartje

De Hush Iced komt in allerlei gewichten en afmetingen. Je moet er wel behoorlijk wat geld voor overhebben: het goedkoopste exemplaar kost namelijk al zo’n €175,-. Niet niks dus, maar dan heb je ook wat.

Bekijk ook:

Fotocredits: Hush Blankets

Bron: Hush Blankets

Christa Koeyvoets
ID: 8719

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven