Huis
Tuin
Video

Dankzij dit kussen kun je pas écht lekker lepeltje-lepeltje liggen

Lepeltje-lepeltje liggen zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij dit kussen. Nooit meer last van armen die in de weg liggen, of erger nog: slapende armen! Dit kussen is dé oplossing!

Lepeltje-lepeltje in slaap vallen kan heerlijk zijn! Althans, voor de persoon die voor ligt. Maar degene die achter ligt zou toch eigenlijk willen dat hij of zij even tijdelijk z’n arm eraf kon schroeven. Want waar laat je die nou in hemelsnaam zonder dat ‘ie in de weg ligt of erger nog… totaal gevoelloos wordt.

Gelukkig is daar nu een speciaal kussen voor: de Coodle Pillow is een tunnelvormig kussen dat speciaal is ontworpen om ervoor te zorgen dat je niet met je hoofd op je eigen arm of op die van je partner ligt. Het kussen is gemaakt van schuim met daarin vier plastic beugels om er voor te zorgen dat ‘ie z’n vorm behoudt, zelfs wanneer je slaapt. Het enige wat je hoeft te doen is het kussen over je eigen of je partners arm te leggen zodat jullie de hele nacht ongestoord kunnen lepelen.

lepeltje-lepeltje

En lig je niet per se graag lepeltje-lepeltje, maar word je wel geregeld wakker van een slapend arm omdat je er met je hoofd op hebt gelegen, dan is dit kussen ook perfect.

lepeltje-lepeltje kussen

Hebben? Je kunt het kussen hier bestellen voor €57.

coodle pillow

Maar hoe je ook ligt, met een hond schijn je toch echt beter te slapen dan met een mens

Fotocredits
Foto’s: Coodle Pillow

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 4198

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven