Huis
Tuin
Video

Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor kinderen

Slapen als een roos? Nee, eerder als een prinses, astronaut of piraat! Met dit supertoffe beddengoed voor kinderen is het een feestje om in bed te liggen!

Het valt niet altijd mee om kinderen in bed te krijgen. Maar reken maar dat ze met dit toffe beddengoed van het Nederlandse merk SNURK staan te popelen om naar bed te gaan! Alleen of ze er dan ook nog uit komen…?

Droomt je kind er bijvoorbeeld van om een prinses of ballerina te zijn? Dan is dit beddengoed het ultieme cadeau:

snurk prinses
snurk ballerina

Slapen als een astronaut

Is je kind iets stoerder aangelegd? Dan zal je hem of haar waarschijnlijk veel blijer maken met een dekbed waarin hij al slapend de ruimte verkent in zijn astronautenpak of in een raket!

snurk raket
snurk astronaut

Voor de paardenmeisjes

Zeurt je dochter al maanden om een eigen paard? Wellicht kun je haar dan ook blij maken met het onderstaande dekbedovertrek. Zo kan ze zelfs slapen met d’r paard. En dat zonder z’n stal uit te moeten mesten!

snurk paard

Alle hens aan dekbed

Of wat dacht je van deze stoere piratenlook? Aaarrr! Reken maar dat je met deze look alle monsters onder je bed afschrikt! 

snurk piraat

Wil je ook zo’n tof dekbedovertrek voor je kind? Of misschien wel voor jezelf, mag ook! Ze zijn hier in nog veel meer gave varianten te koop!

Je bed wel of niet opmaken?

We begrijpen dat je met zo’n gaaf dekbedovertrek je bed maar al te graag opmaakt, maar wist je dat je dat eigenlijk beter niet kunt doen? En wel om deze reden!

Fotocredits
Alle foto’s: SNURK

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 4002

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven