Huis
Tuin
Video

De 4 meestgemaakte stylingfouten die je slaapkamer rommelig laten ogen

Een opgeruimde slaapkamer is erg belangrijk. Ken je dat gevoel dat je net alles hebt opgeruimd maar het nog steeds rommelig oogt? Dat kan kloppen! Met een paar kleine aanpassingen maak je al een groot verschil. Benieuwd welke? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

1. Open kledingrek

Open kledingrekken zijn hot! Je bespaart ruimte en het doet gelijk iets met je slaapkamer. Heb jij alle mooie eyecatchers op je rek gehangen maar ziet het er rommelig uit? Probeer de kleding dan eens op kleur te sorteren en gebruik dezelfde kledinghangers. Je zult zien dat het al een stuk rustiger gevoel geeft! En probeer hem ook niet helemaal vol te hangen, dit kan ook zorgen voor een onrustige look.

3 tips om jouw muren lekker strak te stucen
Behangen en betegelen

2. De stoel

Het is natuurlijk makkelijk om na een lange dag je kleding op de stoel te gooien, maar echt netjes ziet het er niet uit. Weg met die stoel! Hij brengt eigenlijk alleen maar rommel met zich mee. Vouw de kleding netjes op of hang het aan een kledingrek. Zo kreukt het minder en ziet de slaapkamer er een stuk netter uit! 

Kun je echt niet zonder kledingstoel? Probeer dan deze alternatieven

3. Een druk kleurenpalet

Het is handig om voor je slaapkamer een rustig kleurenpalet te kiezen. Dit zorgt ervoor dat het geen rommeltje wordt met verschillende drukke kleuren. Een beetje afwijken kan geen kwaad maar probeer het geheel netjes te houden.

4. Open nachtkastjes

Nachtkastjes worden al snel gezien als opbergplaats voor veel spullen. Pilletjes, haarelastiekjes, crème ga zo maar door. Als je dan ook nog een open nachtkastje hebt zie je eigenlijk alles direct liggen. Kies voor een nachtkastje met een deurtje of een lade, en niemand zal zien dat het ietwat rommelig is naast je bed. Ook kun je er wat leuke accessoires op kwijt!

Fotocredits:

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1:  @decor.by.dp - Instagram
Foto 2: Eigen Huis & Tuin

Maxime Meijer
ID: 10442

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven