Huis
Tuin
Video

3 manieren om je bed mooi op te maken

Het belangrijkste aan je bed is natuurlijk dat je er heerlijk in kunt slapen. Maar maak je van je slaapkamer ook graag een stijlvolle plek? Dan is een mooi opgemaakt bed een echte sfeermaker. Wij laten je drie manieren zien hoe je je bed mooi kunt opmaken.

Eerder vertelden we al waarom we zo houden van witte lakens. Maar hou je niet zo van witte lakens, of wil je wat anders proberen? Dan hebben we nog drie andere tips voor je.

1. Een plaid

Een plaid is heerlijk om je warm te houden. Maar dat is niet alles. Wanneer je niet gewikkeld in je plaid zit warm te worden is ‘ie nog steeds erg leuk. Drapeer hem nonchalant over je bed of leg hem strak over het midden. Met de juiste stof die precies in jouw kamer past, maakt ‘ie het helemaal af.

2. Kussens, kussens en nog meer kussens

Hoe luxueus ziet dat eruit, een bed vol met kussens. Combineer verschillende stoffen en printjes voor een prachtig effect. Zijn je kussens te dun om ze zo vol te laten ogen? Je kunt de achterste kussens dan ook stapelen, óf  leg een rolkussen tegen je hoofdbord aan. Zo staan je kussens mooi omhoog en het zit ook nog eens onwijs lekker als je een keer in bed tv wilt kijken.

bed opmaken 2

3. Lekker nonchalant

Deze is het snelst klaar van al deze opties: laat je bed ‘s ochtends gewoon lekker zoals die is! Maak er geen rommeltje van, maar zorg voor een nonchalante look. Daarnaast is het ook nog heel goed voor je matras om je bed ‘s ochtends niet op te maken, hoezo? Dat kun je hier lezen! En het is ook nog eens veel beter voor je dekbed

bed opmaken 3

We hebben nog meer tips voor je slaapkamer, lees ze hier:

Fotocredits
Headerfoto: The Design Chaser - Bloglovin'
Foto 1:  Wolletje Bol

Foto 2: Lauren Conrad 
Foto 3: Monica Silvestre - Pexels

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3804

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven