Huis
Tuin
Video

De mooiste slaapkamers voor kleine prins(es)jes

Droomt jouw kind van een leven als prins of prinses? Dan is de kans groot dat de slaapkamer daar ook op aangepast moet worden. Maar voordat je de kamer knalroze met goud verft willen we je eerst nog wat inspiratiebeelden laten zien van een aantal prachtige prins(ess)en slaapkamers die heel subtiel een koninklijke uitstraling hebben. Zo kan het dus ook!

Roze is vaak onlosmakelijk verbonden met een prinsessenkamer. Maar wil je deze lieflijke kleur het liefst subtiel doorvoeren, kies dan voor een stoere kleur als tegenhanger. De roze en witte bloemen staan hieronder bijvoorbeeld prachtig bij de donkergrijze muur. 

Nauwelijks roze te zien, en toch is deze slaapkamer heel lieflijk en schattig door allerlei leuke accessoires. Ook dieren doen het altijd goed. Olifanten, zwanen, vlinders, panda’s… geef het favoriete dier van je kind een mooie plek in de kinderkamer.

prinsessenkamer

Ook roze en groen is een prachtige kleurencombinatie die stoer en zacht samenbrengt. En de klamboe maakt het geheel natuurlijk hemelaal af. Als dat niet lekker zal slapen… 

prinsessenkamer

Koper werkt altijd goed, vooral in combinatie met zachtroze en lichtgrijs. Een echte prinsessenkamer zonder dat het zuurstokroze je aan alle kanten tegemoet schreeuwt.

koper prinsessenkamer

Fotocredits
Headerfoto: Etsy
Foto 1: Basic Outline Shop
Foto 2: Basic Outline Shop
Foto 3: Etsy
Foto 4: Sophie Guidolin

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3400

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven