Huis
Tuin
Video

Bah! Om deze reden kun je beter niet met je dagelijkse kleding op bed liggen

Na een lange dag lekker op bed ploffen? Kleed je dan toch maar even eerst om, of ga gewoon op de bank zitten. Waarom? We vertellen het je.

Bacteriën in bed

Met je dagelijkse kleding ben je heel de dag in de weer geweest. Je hebt ermee op een stoel in de trein gezeten waarop voor jou nog tientallen andere mensen met hun warme billen zijn neergeploft. Niet zo fris dus om daarna met dezelfde kleren in je frisse bed te liggen. Dit is eigenlijk hetzelfde als je handen niet wassen nadat je op een openbaar toilet naar de wc bent geweest. Je haalt zo alle bacteriën van de buitenwereld mee naar jouw eigen bed. Genoeg redenen om voortaan een joggingbroek of pyjama aan te trekken. Hierna kun je lekker op bed ploffen, zonder dat honderden bacteriën met je meeveren. Klinkt iets aantrekkelijker toch?

Koffer op je bed

Naast jij en je dagelijkse kleding leg je misschien soms ook wel eens je koffer op bed neer. Zo kun je overzichtelijk je koffer inpakken. Maar heb je hierbij wel gedacht aan waar deze koffer allemaal is geweest? Op de grond, in een wc-hokje op Schiphol, en nog veel meer plekken die niet al te fris zijn. Wil je toch je koffer op bed leggen, zorg dan dat je ‘m eerst goed schoonmaaktn of leg er een handdoekje onder. Voelt toch iets frisser.

Bekijk ook:

  • Zo zorg je ervoor dat je matras langer meegaat
  • Zo maak je je matras op een makkelijke manier schoon (en zo vaak moet het)
  • Met deze 7 tips is je kamer in no time weer fris

Fotocredits
Headerfoto: Free-Photos -Pixabay

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3756

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven