Huis
Tuin
Video

4 originele manieren om je sieraden op te bergen

Sieraden zouden eigenlijk gewoon altijd gezien moeten worden, ook als ze je zelf niet draagt. Stop ze dus niet in een gesloten sieradendoos en laat ze ook zeker niet rondslingeren, maar kies bijvoorbeeld voor een van deze 4 originele manieren om je sieraden op te bergen.

Hoe berg jij je sieraden op? In een gesloten sieradendoosjes of slingeren ze gewoon altijd maar ergens rond in de badkamer of op je nachtkastje? Zonde! Er bestaan namelijk ontzettend originele manieren om je mooiste en meest gebruikte sieraden mooi in op te hangen, omdat ze echt wel gezien mogen worden! Kun je daarnaast al je kostbare sieraden en juwelen die je niet vaak draagt veilig opbergen in een gesloten sieradendoos.

1. Hand

Simpel en elegant: een hand die jouw sieraden voor je vasthoudt, tot je ze zelf weer om doet.

sieraden opbergen

2. Tak

Het klinkt misschien wat gek, om je sieraden aan een tak te hangen, maar toch ziet het er echt leuk uit. Vooral als je veel natuurlijke materialen in je huis terug wil laten komen.

sieraden opbergen

Je kunt ze vinden op creatieve webshops zoals Etsy, maar je kunt ze uiteraard ook zelf maken. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie tak zoeken, een touw aan beide kanten te bevestigen en aan de muur te hangen én natuurlijk haakjes of spijkertjes in de tak slaan om je sieraden aan op te hangen.

3. Rekje

Een klein, gouden rekje om je mooiste kettinkjes, oorbellen, armbanden én ringen aan te hangen. Ideaal! En het staat nog mooi ook!

sieraden opbergen

4. Bordje

Uiteraard kun je je sieraden ook gewoon neerleggen in plaats van ophangen. Maar dan wel op een bordje, zodat ze wel bij elkaar blijven liggen. Het onderstaande ‘ringen en dingen’ bordje is één van onze favorieten, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een mooi bordje uit je servieskast vissen.

sieraden opbergen

Fotocredits
Headerfoto: Getty Images
Foto 1: Lulu and Georgia
Foto 2: Etsy
Foto 3: Urban Outfitters
Foto 4: H&M

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3299

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven