Huis
Tuin
Video

Hier kun je pantoffels of knuffels laten maken die exact op jouw huisdier lijken

Zijn jij en je huisdier onafscheidelijk? Dan vind je het volgende vast fantastisch: bij Cuddle Clones kun je namelijk pantoffels en knuffels laten maken die exact op jouw hond, kat of konijn lijken.

Een pluche kopie

Dat jij je huisdier als je kindje beschouwt, is niet zo gek (want daar is een logische verklaring voor). We snappen dus ook volkomen dat je het liefst de hele dag met je viervoeter knuffelt. Maar wat nou als we je vertellen dat je dat ook daadwerkelijk 24/7 kan doen? Bij het bedrijf Cuddle Clones kun je namelijk een exacte - weliswaar pluche - kopie van je hond, kat of konijn laten maken. 

Het enige wat je hoeft te doen, is een foto van je hond te sturen. Het bedrijf kan jouw Pluto dan vereeuwigen in de vorm van bijvoorbeeld pantoffels of een knuffel, waarbij elk vlekje en streepje precies overeenkomt. 

Deze bijzondere pantoffels zijn echter geen koopje: je betaalt zo'n 200 euro voor één paar. Het duurt acht weken om ze te laten maken en ze thuis te laten bezorgen.

Interesse? Neem een kijkje op de site van Cuddle Clones.

 

Fotocredits
Foto's: Cuddle Clones

Tekst

Lotte Wullems

Bron: AD

ID: 4103

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven