Huis
Tuin
Video

Romantische slaapkamer bij Brace

Slaapkamer
Zwart, wit en heel veel LED-verlichting: zo ziet het huis van Brace en zijn gezinnetje eruit. De zanger ontvangt graag vrienden voor feestjes tot diep in de nacht. De woonkamer is daarom piekfijn in orde. Maar er is een ruimte waar dat wel anders is...

De slaapkamer van Brace en zijn Isabella is namelijk behoorlijk sfeerloos. En dat vindt Brace jammer. Hij zou zijn eigen moppie daarom graag verrassen met een romantische slaapkamer, zodat het koppel zich samen kan terugtrekken. 

Werk aan de winkel
Dus gaan Thomas en Brace samen aan de slag. Brace moet zelf natuurlijk ook de handen uit de mouwen steken. Thomas geeft hem wat handige schildertips, en zo rollen de twee de hele wand wit. Tussendoor geeft Brace toe dat dit het eerste wat 'ie in z'n eigen huis doet. Hij is niet zo'n klusser...

Romantische muur
Een witte muur alleen is natuurlijk nog niet romantisch genoeg. Daarom hangen Thomas en Brace 3D-wandpanelen op met een bloemenvorm erop. Deze zijn niet moeilijk om aan te brengen, want je hoeft ze alleen maar op de muur te plakken met montagelijm. Helemaal hip! 

LED-verlichting... uiteraard
Om helemaal in de sfeer van de bijna futuristische woonkamer te blijven, komt Evelyn wat snoeren met LED-verlichting langs brengen. Dat bevestigt Thomas onder de kaptafel. Zo kunnen Brace en Isabella zelf de sfeer bepalen met een kleurtje dat ze op dat moment kiezen. Ondertussen hangt Brace de kroonluchter op. 

Puntjes op de i
Tot slot zorgt Evelyn voor de spreekwoordelijke puntjes op de i. Zachte kussentjes, iets moois voor aan de wand en fleurige bloemen moeten de slaapkamer helemaal afmaken. En dit is het resultaat:

.

Kijkje in de woonkamer
In tegenstelling tot de slaapkamer, die nogal troosteloos oogde, hebben Brace en Isabella het in de woonkamer goed voor elkaar. Ze zijn dol op zwart-wit én zijn fan van LED-verlichting. Op de eettafel prijkt Brace' gouden award voor zijn single Let's go met Ali B en Kenny B, waar de zanger hartstikke trots op is. 

ID: 750

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven