Huis
Tuin
Video

Een rustieke slaapkamer met een houten hoofdbord

Is je slaapkamer toe aan een nieuwe look, maar is je bed nog veel te nieuw om te vervangen? Wellicht moet je dan gewoon voor een nieuw hoofdbord gaan. Kleine moeite, groots effect!

Helemaal leuk is het als je het hoofdbord zelf kunt (laten) maken. Ga bijvoorbeeld voor een houten hoofdbord voor het ultieme rustieke effect. Voor welk van de volgende voorbeelden zou jij kiezen? 

Foto: Caan Design

 

 

Pallets
Van een pallet kun je een hoop toffe dingen maken. Bankjes, salontafels, moestuintjes… Maar ook is het een supergoede basis om een houten hoofdbord voor je bed van te maken. Dit kan op allerlei verschillende manieren; geverfd, gelakt of gewoon onbewerkt.

Foto’s: Angie Sayers en Blog The Soulscripts 

 

En met lampjes maak je het natuurlijk helemaal af. Superknus!

 

 

Foto: Interiermagazin.sk 

 

Deur
Waarom een nieuw hoofdbord kopen als je ook nog gewoon een oude deur hebt liggen? Daar kun je namelijk een te gek hoofdbord van maken. Je kunt er één horizontaal boven je bed plaatsen, of zoals op de foto hierboven twee rechtop naast elkaar.

Foto’s: Lowe’s  en West Elm 

 

De moderne variant
Liever iets moderner en strakker? Dan kun je ook voor een strak, geometrisch patroon gaan. De prachtige, donkere muur maakt het geheel helemaal af. 

 

Headerfoto: Caan Design 
Tekst: Marjolein Sintenie

 

ID: 2807

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven