Huis
Tuin
Video

Opruimgoeroe Marie Kondo over de slaapkamer: deze dingen moet je écht opruimen

We schreven al eerder over haar, Marie Kondo, de opruimgoeroe waar iedereen het over heeft. Dit keer ruimen we samen met haar de slaapkamer op, klaar voor een snelle opruimronde?

Weg met die televisie!

Alle schermen uit de slaapkamer verbannen zou helemaal goed zijn, maar we beginnen met... de TV! Voorkom dat je vlak voor het slapen nog TV kijkt, dit zorgt voor een betere nachtrust. Daarnaast is hij helemaal niet zo hard nodig, zo kun je bijvoorbeeld Eigen Huis & Tuin online kijken, jeej!

Extra wasmand

Gooi jij ook altijd je vuile was op de grond naast je bed, over je ‘kledingstoel’ of nóg erger, op je bed? Zet gewoon een extra wasmand neer! Als je helemaal ruimte wilt creëren, zet dan de wasmand in de badkamer.

Nooit genoeg kussens

Of toch wel? Want wat voor nut hebben alle kussens en plaids eigenlijk die je toch niet gebruikt tijdens het slapen? Je legt ze op je bed als je je bed weer opmaakt en haalt ze eraf als je gaat slapen. Ja, het ziet er leuk uit, maar is het écht nodig?

Verder lezen? 
Deze vijf gewoontes zorgen ervoor dat je 's nachts wakker ligt!

Fotocredits
Headerfoto: Burst - Pexels

Tekst
Lobke Taal

ID: 4139

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven