Huis
Tuin
Video

4 tips om je slaapkamer gemakkelijk en leuk opnieuw te stylen

Ben jij toe aan een nieuwe slaapkamer? Soms zijn het de kleine dingen die je slaapkamer al een hele andere sfeer geven. Wij hebben een aantal leuke en makkelijke stijling tips voor je op een rijtje gezet!

1. Fotomuur

Wil jij je slaapkamer even helemaal opfleuren? Maak dan een fotowand! Kies een wand met een rustige kleur en verzamel jouw lievelingsfoto’s. Koop vervolgens een aantal mooie lijsten en hang de foto’s verspreid op aan de wand. Tip: combineer verschillende soorten lijsten om de muur wat spannender te maken!

2. Nieuw nestje

Heb jij al een tijdje hetzelfde beddengoed? Dan is dit de perfecte gelegenheid om een nieuw beddengoed aan te schaffen! Kies voor een compleet andere stijl waardoor je slaapkamer in een keer een nieuwe look krijgt. Zoek een mooi plaid uit en scoor wat leuke sierkussen en je bed ziet eruit als nieuw!

3. Nachtkastje

Dient je nachtkastje nu alleen als extra opbergruimte? Breng hier dan verandering in! Op een nachtkastje kun je namelijk superleuke items kwijt die je slaapkamer nog gezelliger maken. Denk bijvoorbeeld aan lekkere geurstokjes en geurkaarsen of een mooi beeldje. Ook planten staan ook superleuk op je nachtkastje én deze zorgen ook nog eens voor gezonde lucht!

4. Verlichting

Om je slaapkamer helemaal gezellig te maken kan leuke verlichting natuurlijk niet ontbreken. Er zijn ontzettend veel leuke kleine lampjes die je door je kamer heen kunt hangen of knus langs je bed kunt laten lopen. Sierverlichting vind je in alle soorten en maten en deze kun je ook superleuk met elkaar combineren!

Fotocredits:

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1: Jibeprints
Foto 2: Etsy
Foto 3: Samuel Foster-Unsplash
Foto 4: Ikea

Daphne van Kaam
ID: 9561

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven