Huis
Tuin
Video

Volgens dit onderzoek slaap je beter met een hond in bed dan naast een partner

Of het nou echt zo hygiënisch is, betwijfelen we. Toch schijn je beter met je viervoeter in bed te kunnen kruipen dan lepeltje-lepeltje te liggen met je partner. Volgens dít onderzoek slaap je namelijk beter naast een hond.

Slapen naast je hond? Goed idee!

Zijn jij en je hond onafscheidelijk en slaap je het liefst met je viervoeter samen? Er zijn mensen die je met scheef getrokken wenkbrauwen aan zullen kijken, maar voortaan kun je met een hele goede reden komen: uit dit onderzoek blijkt namelijk dat volwassen vrouwen beter slapen naast een hond dan naast een partner. 

Het onderzoek werd gedaan onder 962 Amerikaanse vrouwen. Een deel hiervan deelde het bed met een hond, een aantal met een kat en vervolgens sliepen ze ook naast een partner. Wat bleek? Als je het minst gestoord wil worden tijdens je slaap, kun je het best onder de dekens kruipen naast een hond. Bovendien voelden vrouwen die met hun hond sliepen zich veiliger.

Het zal je niet verrassen dat katten de minst geschikte slaappartners zijn, aangezien ze 's nachts vaak actief zijn. 

Zie jij jouw huisdier echt als je kindje?

... dít is de reden!

Fotocredits
Headerfoto: Ruby Schmank

Tekst
Lotte Wullems

ID: 4056

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven