Huis
Tuin
Video

Snurkende partner? Zet deze plant op je nachtkastje

Heb jij een snurkende partner die jou nachtenlang wakker houdt? Heb je alle trucjes al geprobeerd? Dan hebben wij er nog ééntje die zeker de moeite waard is. Kies voor de juiste plant op je nachtkastje en het probleem is opgelost.

Eén derde tot wel een helft van de bevolking snurkt ’s nachts. Dat is een hele hoop en hoe ouder je wordt hoe groter de kans wordt dat er in de slaapkamer gesnurkt wordt. De hoogste tijd om dus de juiste plant in huis te halen, namelijk de ananasplant.

Deze plant ziet er ontzettend gezellig uit en doet het perfect op je nachtkastje. Dit komt doordat deze plant als één van de weinige ’s nachts zuurstof produceert. De normale kamerplant doet dit overdag, maar de ananasplant gaat hier ’s nachts nog extra hard voor werken. Dit betekent dat je tijdens je slaap meer zuurstof krijg en hierdoor is de kans dat er gesnurkt wordt aanzienlijk kleiner.  

Zoek een warm plekje voor je ananasplant in de slaapkamer.  Geef elke week wat water in het hart van de plant en natuurlijk heel veel liefde. Dan heb jij geen gesnurk meer in de slaapkamer.

Bronvermelding

Headerphoto: Ivan Obolensky - Pexels

ID: 3138

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven