Huis
Tuin
Video

Met dit stijlvolle behang heb je altijd een vakantiegevoel in je slaapkamer

Hoe fijn zou het zijn om gewoon ALTIJD een vakantiegevoel in je eigen slaapkamer te hebben? Hoe dan? Met dit stijlvolle behang kom je al een heel eind!

In aflevering 8 van najaar 2018 zag je hoe een rommelzolder werd omgetoverd tot een natuurlijke en romantische slaapkamer, waarin werkelijk alles klopte. Maar waar we vooral weg van zijn, is het behang dat je een instant vakantiegevoel geeft.

Palmbomen
Denk je aan palmbomenbehang, dan denk je wellicht aan een drukke print of misschien fotobehang van een azuurblauwe zee, een spierwit strand en een enorme palmboom. Hartstikke mooi voor in een fotoboek, maar op de slaapkamermuur ben je dat waarschijnlijk heel gauw zat.

tropisch behang

Maar wat dit behang juist zo stijlvol maakt is het feit dat de palmbomen er ontzettend subtiel in terugkomen. Sterker nog, de print is zo subtiel dat het eigenlijk slechts op schaduwen van de palmbladeren lijken. In deze slaapkamer heb je dus écht het gevoel alsof je in de schaduw van een palmboom ligt te slapen. Als dát geen vakantiegevoel geeft…

Heb je de palmbomen toch liever iets opvallender? Dan kun je ook kiezen voor het junglebehang uit dit lijstje.

Fotocredits
Eigen Huis en Tuin

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3301

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven