Huis
Tuin
Video

Surprise…een nieuwe babykamer!

Slaapkamer
Thomas is in Harderwijk om Sharmila te verrassen met een gloednieuwe babykamer. De ouders in spe weten nog niet of ze een jongen en of meisje krijgen. Thomas gaat dus niet voor een blauwe of roze kamer, maar kiest voor een spannende tussenweg!

Thijs heeft zijn vrouw Sharmila als verrassing opgegeven voor een babykamermetamorfose. Een lastig punt is het lengteverschil tussen de aanstaande ouders. Thomas moet dus met een goede oplossing komen voor de commode!

De wanden
Als de kamer is leeggeruimd, kan Thomas beginnen met het behangen van de wanden! Thomas gebruikt hier een luchtzuiverend glasvliesbehangvoor. Vanwege de structuurverf die nu nog op de wanden zit, moet er eerst flink geschuurd worden! Als deze klus geklaard is kan de muur wit geverfd worden. 

De commodes
Dan is het tijd voor de ergonomische commodes. Ja, commodes. Thomas maakt er namelijk twee vanwege het lengteverschil tussen het echtpaar. De ene commode wordt 70cm en de ander 90cm hoog. Naast de twee commodes komt nog een stoel te staan, waardoor één groot meubel ontstaat. Thomas gebruikt eikenhouten vloerdelen voor de lades. Dezelfde vloerdelen zal Thijs, samen met zijn vader, gaan leggen op de vloer van de babykamer.

Een zwevende plank
Thomas heeft een holle plank gemaakt voor over de hele breedte van de muur. Deze zwevende plank is van dezelfde eikenhouten vloerdelen gemaakt als de lades in de commode en op de vloer. Om deze op te hangen bevestigt Thomas eerst een vurenhouten lat aan de muur.

De finishing touch
Vervolgens is het tijd om het werk van klusvrouw Martine te bevestigen. Zij heeft zich volledig gestort op een hele gave 3D-wanddecoratie. Thomas zet ondertussen deurknopjes in verschillende kleuren op de commodes, een erg speels effect!

Dan worden de puntjes op de i gezet. Thomas en Martine plaatsen de zonverduisterende rolgordijnen. Uit dit gordijn zijn sterretjes gesneden, wat een onwijs leuk effect geeft als er licht doorheen komt! Om de radiator te verbergen plaatst Thomas een Sentimo in een blauwe kleur. 

Het resultaat
Als ook de styling geplaatst is, is de babykamer voor Sharmila en Thijs helemaal af. Wat zal de baby zich thuis voelen in dit gezellige kamertje!  

 

ID: 35

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven