Huis
Tuin
Video

Binnenkort kun je samen met Thomas Eigen Huis & Tuin kijken, in bed!

Ja écht, het is zover. Na veler verzoek zijn we aan de slag gegaan met Eigen Huis en Tuin merchandise, en niemand anders dan onze Thomas Verhoef speelt de hoofdrol in het eerste product dat we lanceren: een dekbedovertrek!

In bed met Thomas

Onder dit dekbedovertrek lig je er warmpjes bij, je kan voortaan namelijk lekker naast Nederlands knapste klusser kruipen. Je anders te grote tweepersoonsbed is ineens te klein geworden met deze gespierde kanjer naast je. Zie je het al voor je? Gezellig samen Eigen Huis & Tuin kijken en kletsen over het ophangen van keukenkastjes, wij kunnen ons geen romantischer avondje voorstellen.

Nog héél even wachten

Ben jij wel geïnteresseerd in zo’n dekbed? Dan hebben we leuk nieuws voor je: vanaf maandag 8 april is het overtrek te bestellen via onze gloednieuwe webshop en de eerste 15 bestellingen krijgen er een handtekening van Thomas bij, score!

Update: jammer joh!

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Helaas is dat ook zo, want stiekem was dit een 1 april grap. En toch bleek er ontzettend veel vraag naar te zijn! Zag jij jezelf ook al liggen naast Thomas? 

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin

Lobke Taal
ID: 8123

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven