Huis
Tuin
Video

Van gedateerde ruimte naar warme slaapkamer om van te dromen

In samenwerking met KARWEI
De tijd had letterlijk veertien jaar stilgestaan in de slaapkamer van Dimitri en Monique. Maar daar is nu niets meer van te zien! Samen met KARWEI ging Thomas aan de slag om de slaapkamer te veranderen in een rustgevende en sfeervolle ruimte met warme tinten.

Natuurlijke uitstraling

Rust en sfeer waren de belangrijkste wensen van Dimitri en Monique, vooral omdat Dimitri zich vanwege gezondheidsproblemen regelmatig even terugtrekt. Deze rust en warmte hebben KARWEI en Thomas gecreëerd door met aardetinten als groen en grijs te werken. Kleuren die bij uitstek voor sereniteit en kalmte zorgen. Deze tinten combineren perfect met natuurlijke materialen zoals de vloer van eiken laminaat en de fauteuil van rotan.

Stoer en donker

Om ook de gewenste stoere ‘touch’ te bereiken, worden de natuurlijke tinten en materialen aangevuld met donkere kleuren en structuren zoals een metalen zwarte bijzettafel. Ook hangen er donkere verduisterende gordijnen. Dit geeft de ruimte een gevoel van geborgenheid én is fijn tijdens de rustmomentjes van Dimitri.

Rust en orde

De indeling van de kamer is ook onder handen genomen. Het bed is in het midden van de kamer geplaatst zodat deze ruimtelijker oogt. Tegen de wanden is veel kastruimte gecreëerd, ook dat zorgt weer voor extra rust en orde.

Warme finishing touch

Zoals altijd zorgen de juiste accessoires en details voor de finishing touch. De tafellamp, vloerlamp en plafondspots zorgen voor sfeervolle en warme verlichting. Het wandkleed achter het bed is de ultieme manier om warmte te creëren. Bekijk hier hoe je het wandkleed zelf maakt. Op en rondom het bed tot slot is lekker uitgepakt met zachte wollen kussens en grove plaids om het warme en knusse gevoel nog eens extra te benadrukken.

Ook zo’n warme, rustgevende slaapkamer? Je shopt de gebruikte producten hier.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Flexa  

MET DANK AAN
Bosch
Citroën Nederland
Philips Hue
Pullman Slaapcomfort
Sentimo

ID: 3596

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven