Huis
Tuin
Video

Van saaie ruimte naar roze slaapkamer met luxe hotelgevoel

In samenwerking met KARWEI
In Apeldoorn ging Thomas samen met interieurstyliste Debby van KARWEI aan de slag in de slaapkamer van Angelique en Eric. Angelique droomde van een roze slaapkamer met vrouwelijke elementen en Eric wilde graag een ruimte met een luxe hotelgevoel.

Interieurstyliste Debby van KARWEI combineerde in haar ontwerp alle wensen. Thomas ging aan de slag om de droomslaapkamer in elkaar te zetten.

Optische ruimte

De slaapkamer geeft een ruimtelijk gevoel door de slimme indeling. Het bed is tegen de muur geplaatst en in combinatie met het lichte kleurgebruik op de muren, in de plafondlamp en de vloer van rustiek eiken zorgt dit voor een ruimtelijk geheel.

Luxe hotelgevoel

Interieurstyliste Debby van KARWEI heeft in de slaapkamer gezorgd voor de sfeer van een luxe hotel. Dit creëert ze met luxe stoffen in onder andere de fluwelen stoel en rosé vliesbehang. Om de kamer meer karakter te geven, komen gouden en zwarte elementen terug in bijvoorbeeld het gouden vliesbehang met houtstructuur. De prachtige kaptafel die Thomas zelf maakte, maakt het hotelgevoel helemaal af. Wil je zelf ook zo’n prachtige kaptafel maken? Dat kan met deze werkbeschrijving van KARWEI.

Kaptafel zelf maken

De accentkleuren komen ook terug in de kaptafel die Thomas zelf maakte. Dit wordt gecombineerd met een fluwelen roze stoel. Ook zelf zo’n mooie kaptafel maken? Dat kan met deze werkbeschrijving van KARWEI.

Stijlvolle accessoires

Het luxe hotelkamer-gevoel creëer je met de juiste stijlvolle accessoires, en dat is precies wat interieurstyliste Debby hier ook gedaan heeft. De muur is versierd met een textiel wandkleed en op het bed pronken ronde kussens en gebreide kussens, die de slaapkamer de nodige warmte en romantiek geven.

Ook zo’n stijlvolle slaapkamer? Je shopt de gebruikte producten hier!

ID: 4306

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven