Huis
Tuin
Video

Van saaie slaapkamers naar gezellige, knusse ruimte

& KARWEI
Deze week gingen Thomas en interieurstyliste Tanja van KARWEI aan de slag voor Gerard en Sandra. Nu de kinderen uit huis zijn, hebben ze wat meer ruimte en zijn ze toe aan een nieuwe, knusse slaapkamer. Om meer ruimte te creëren mag er een muurtje uit. Dat laat Thomas zich geen tweede keer zeggen!

Aards en warm

Tanja weet wat haar te doen staat en kiest voor een kleurenpalet met aardse tinten en achter het bed komt een behang met bloemige print. De eyecatcher van de kamer, het bed, maken Thomas en Tanja zelf en krijgt een goudgele kleur.

Twee delen in één ruimte

Thomas plaatst een tussenwandje om twee verschillende delen te creëren, de ene kant wordt het slaapgedeelte, de andere kant dient als kleedkamer. In de wand monteert hij een televisie, zodat Gerard en Sandra straks vanuit bed televisie kunnen kijken. Naast het bed komen twee nachtkastjes te staan met daarboven hangende nachtlampjes, handig!

Functionaliteit en warmte

In het kledinggedeelte komt een mooie kapstok te staan, die dient als opberger voor kleding en schoenen. In de kast tegenover de kapstok is genoeg ruimte voor de kleding van Gerard en Sandra. Er komt ook nog een leuke fluwelen stoel te staan, die de kamer een huiselijk gevoel geeft.

Lobke Taal
ID: 8500

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven