Huis
Tuin
Video

Zo kies je het perfecte vloerkleed voor in je slaapkamer

Wanneer de wekker gaat en jij nog lekker warm onder je dekens ligt, moet je er vaak niet aan denken om met je blote voeten de koude vloer aan te raken. Geef je slaapkamer daarom een portie warmte én stijl met een zacht vloerkleed. Wij helpen je het perfecte exemplaar uit te zoeken.

Onder je bed

Wil je graag een vloerkleed onder je bed leggen? Kies dan voor een groot exemplaar.  Een kleed van 2,5 meter bij 3 meter kan prima onder een tweepersoonsbed. Schuif tweederde van het vloerkleed onder je bed, zodat je aan de voorkant nog ruimte hebt voor nachtkastjes.

Een vloerkleed dat een maatje groter is past wél makkelijk volledig onder je bed, waardoor je aan de zijkanten nog een deel overhoudt. Het ziet er bovendien niet alleen stijlvol uit, het is ook goed voor de akoestiek van de ruimte. 

Naast je bed

Heb je een lange loper? Deze zal te iel onder je volledige bed ogen. Leg 'm daarom naast je bed. Als je met z'n tweetjes slaapt, zul je misschien even moeten uitvechten aan welke kant je 'm legt. Slechts één van jullie heeft dan namelijk warme voetjes!

Bij het voeteneinde

Is je tapijt of loper te kort om naast je bed te leggen? Dan staat 'ie ook prachtig aan het voeteneinde. Vooral leuk in combinatie met een bankje (hoe je deze leuk kunt stylen, lees je hier).

Meer inspiratie? Bekijk hier de mooiste vloerkleden voor in de slaapkamer.

Fotocredits
Headerfoto: Amigos de Hoy
Foto 1: Emily Henderson
Foto 2: Chris Loves Julia
Foto 3: Jessica White
Foto 4: Avenue

Tekst
Lotte Wullems

ID: 4154

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven