Huis
Tuin
Video

De leukste vloerkleden voor in je slaapkamer: warme voeten gegarandeerd!

Naast dat het wat warmte biedt aan koude voeten is een kleed in de slaapkamer ook goed voor de akoestiek én het staat gezellig! We hebben de leukste stijlen voor je op een rijtje gezet. Ready?

Jute = hip

Manden en tassen van jute kennen we al een tijdje maar ook een jute vloerkleed is superhip! Door de natuurlijke kleur en textuur neem je stiekem een klein beetje van buiten mee naar binnen. Jute staat mooi in een rustig, wit interieur maar past ook erg goed bij de industriële en bohemian trend!

Vliegend tapijt

Je hoeft niet Aladdin te heten om in de wolken te raken van deze trend: we hebben het over Perzische vloerkleden. Deze kleden zijn super mooi te matchen met een natuurlijk interieur. Je haalt er een beetje warmte mee in huis, aan je voeten én voor je interieur.

Hoogpolig tapijt + koude voeten = perfect match

Écht warme voeten hebben als je uit bed stapt? Ga dan voor een hoogpolig tapijt! Ze zijn in alle kleuren en formaten te verkrijgen, met of zonder mooi patroon. Tip van ons: ga voor een zachte kleur die goed samen gaat met andere kleuren. Zo kun je gemakkelijk de kleur van je dekbed en accessoires aanpassen op bijvoorbeeld de seizoenen zonder dat het vloekt met je kleed!

ID: 3844

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven