Huis
Tuin
Video

Een warme slaapkamer met een natuurlijke twist

In samenwerking met KARWEI
Dimitri en Monique uit Gouda zijn niet blij met hun slaapkamer. De tijd heeft er letterlijk stilgestaan, want ze hebben al veertien jaar niets meer aan de ruimte veranderd. Tijd voor Thomas en KARWEI om de handen uit de mouwen te steken.

Vanwege gezondheidsproblemen moet Dimitri veel slapen, dus de belangrijkste wens is dat de slaapkamer een plek wordt waar hij lekker uit kan rusten.

Qua stijl en uitstraling moet het een knusse maar stoere kamer worden, liefst met natuurlijke materialen en kleuren. Laat dat maar aan Thomas en KARWEI over!

Natuurlijk met karakter

Qua kleur wordt gekozen voor verschillende aardetinten als groen en grijs. Deze tinten komen zowel op de wanden als in de meubels terug en combineren perfect met de vloer van eiken laminaat.

Ruimtelijke indeling

Vervolgens zal de indeling van de slaapkamer aangepakt worden. Het grote bed komt in het midden van de ruimte zodat de kamer groter lijkt. Tegen de wanden wordt veel extra kastruimte gecreëerd middels een kast met paneeldeuren.

Warm en knus

De juiste accessoires tot slot zullen de slaapkamer straks helemaal afmaken. De tafellamp, vloerlamp en plafondspots zorgen voor sfeervolle en warme verlichting. En lekkere zachte en warme kussens en grove plaids maken het bed onweerstaanbaar.

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van zaterdag 1 december om 18:05.

ID: 3556

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven