Huis
Tuin
Video

3x originele toiletrolhouders

We zijn vaak gewend te kiezen voor de standaard, roestvrijstalen toiletrolhouders. Maar… er bestaan veel leukere en creatievere alternatieven. Zoals de volgende 3 toiletrolhouders:

We zijn vaak geneigd het kleinste kamertje van het huis een beetje te verwaarlozen qua inrichting. Zonde! Want je zit er toch aardig wat keren in de week. Terwijl je met hele kleine aanpassingen een saai kamertje zoals het toilet toch heel leuk kunt maken, bijvoorbeeld met kunst, behang of.... een originele toiletrolhouder!

1. Toiletrolhouder met natuurlijke materialen

Houd je van natuurlijke materialen, dan is dit de ultieme toiletrolhouder voor jouw toilet. Zo simpel, maar zo mooi. Perfect voor een Scandinavisch interieur.

toiletrolhouder leer

Uiteraard bestaan er tientallen manieren om een toiletrolhouder te maken van hout en leer. Zo is ook de onderstaande manier erg stijlvol.

toiletrolhouder leer touw

2. Gietijzeren buizen mét plankje

Gietijzeren of stalen buizen zijn de perfecte basis voor een stoere toiletrolhouder. Vooral als je gek bent op de industriële woonstijl. Oja, en vergeet het houten plankje niet. Leuk om een plantje op te zetten, maar stiekem ook gewoon handig om je telefoon op te leggen.

toiletrolhouder stalen buizen

3. Toiletrolhouder van touw

Een dik touw, met aan weerskanten haken die makkelijk openen en sluiten én een ring aan de wand. Meer heb je niet nodig! Het kan zo simpel zijn…

toiletrolhouder touw

Tot aan het plafond

En wil je écht imponeren met je toilet? Dan kun je natuurlijk ook gewoon origineel zijn met de hoeveelheid wc-rollen die je ophangt. Zoals ze bij Bar Wolkers in Haarlem hebben gedaan. Ze hangen zelfs aan het plafond!

toiletrollen wolkers

Fotocredits
Headerfoto: Ferm Living
Foto 1: By Wirth - By Jensen
Foto 2: Etsy
Foto 3: AliExpress
Foto 4: Etsy
Foto 5: Marjolein Sintenie - Coffee Mug Haarlem

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3292

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven