Huis
Tuin
Video

4 originele manieren om toiletrollen op te bergen

Hoe berg jij je voorraad toiletrollen op? Stapel je ze tot een torentje, gebruik je zo’n paaltje om ze een plek te geven, of laat je ze gewoon in de plastic zak zitten? Kan allemaal, maar echt origineel? Nee... Neem dan een voorbeeld aan deze vier originele manieren om je toiletrollen op te bergen!

1. In een mandje

Mandjes werken eigenlijk altijd goed. Of dat nu voor je aardappelen, je haardhout of je plaids is maakt niet uit. Zelfs je toiletrollen staan er leuk in! Je kunt kiezen voor een rieten mand zoals hieronder, maar heb je het liever wat minimalistischer, dan kun je ook kiezen voor een ijzeren mandje in de kleuren zwart, goud of koper.

2. Stoer en rond plankje van beton

Hoe zorg je er nou voor dat je toiletrollen niet van je plankje rollen? Door het plankje in de ronde vormen van de rollen te gieten natuurlijk. Ja, dat lees je goed: gieten. Want dit plankje is gemaakt van beton. Hartstikke stoer dus!

toiletpapier

3. Beestachtig leuk

Hoe schattig is dit schaap? Hoe meer toiletrollen je hebt, hoe completer het schaap is. Voor dit schaap heb je natuurlijk wel een wat ruimere toilet nodig, want anders wordt het wel erg krap.

4. Hoge mand

Wederom een mand, maar dan net even anders. Dit hoge exemplaar is extra handig omdat ‘ie smal is, maar ook omdat ‘ie zowel boven als onder een opening heeft om het toiletpapier bij te vullen en het er uit te pakken natuurlijk.

toiletpapier

Fotocredits
Headerfoto: Amazon 
Foto 1: Cuckoo4design
Foto 2: Fonq
Foto 3: Amazon
Foto 4: Riviera Maison

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3367

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven