Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor een stijlvolle jungle wc

In the jungleee, the mighty jungleee, ben jij je behoefte aan het doen op de wc. Jazeker, in je eigen plantenjungle. Wij geven je inspiratie voor een stijlvolle jungle wc.

1. Planten met een kleurtje

Combineer een gezellig kleurtje in je wc met genoeg planten. Zo creëer je een echt jungle gevoel. Hierbij is het wel belangrijk dat er een raam in je wc zit, anders krijgen de planten niet genoeg daglicht en gaan ze dood. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor nepplanten, want tegenwoordig zijn daar hele mooie kunstplanten die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn! 

2. Jungle behang

Wil jij graag een jungle wc maar ben je niet zo goed in het onderhouden van planten? Ga dan voor jungle behang. Hierbij kun je bijvoorbeeld een deel van je muur behangen om het subtiel te houden.

3. Planten stapelen

Ook leuk: zet wat planten neer op wandplanken. Ook lekker praktisch, want op de planken kun je nog veel meer kwijt dan alleen maar planten.

4. Jungle wanden

Krijg helemaal de jungle look in je wc door groen te combineren met een wand met een mooie palmboom erop. 

5. Overal planten

Laat overal in je wc planten terugkomen. Dit effect creëer je bijvoorbeeld door je planten door verschillende stukken van je badkamer te laten lopen. Van de spiegel naar de wc-pot en van de wandplankjes naar de lamp.

Fotocredits:

Headerfoto: Studioa3
Foto 1: Flowerbegood - Instagram
Foto 2: Studioa3
Foto 3: JayaDores
Foto 4: Eigen Huis & Tuin
Foto 5: Natalie_Ranae - Instagram

Julia Dilissen
ID: 9152

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven