Huis
Tuin
Video

5 toffe accessoires om je toilet mee op te leuken

De wc is niet perse het gezelligste kamertje in huis. Bij veel mensen in het gewoon wit met standaard items. Maar hoe leuk is het om het kleinste kamertje ook gezellig te maken?

De meeste mensen hebben een simpel wit toilet met een standaard toiletborstel, wc-rolhouder et cetera. Dit kan veel leuker!

1. De katten-toiletrolhouder

Gek op katten? Dan is deze toiletrolhouder echt wat voor jou. Door deze houder op te hangen, lijkt het net alsof er een katje uit de wc-rol komt kruipen. Superschattig en weer eens iets anders dan de standaard houder. Hebben? Bekijk hier waar je 'm kunt bestellen!

2. Glamour wc-bril

Je kunt in plaats van een witte toiletbril, ook voor een wat opvallendere variant gaan. Denk aan onderstaande gouden glitter wc-bril van Urban Outfitters. Deze bril zal voor een luxe en koninklijk gevoel zorgen in je wc of badkamer. Niet zo van het goud? Hij is er ook in het zilver.

3. Prikkelbare wc-borstel

De wc-borstel is het item in de badkamer waar niemand echt aandacht aan wil schenken. Des te leuker is het om een bijzondere variant te nemen die eigenlijk helemaal niet op een toiletborstel lijkt! Neem bijvoorbeeld deze borstel in de vorm van een cactus van Dhink. Zo heb je ook nog eens een ‘plant’ in de badkamer!

4. Lui kleedje

Veel mensen hebben een kleedje bij de wc voor de koude voeten. Deze zijn er in allerlei printen en kleuren. Pas de kleur of de print aan op de andere items in je badkamer om een geheel te creëren. Je kunt het kleedje natuurlijk ook extra opvallend maken voor een echte eyecatcher in de badkamer. Hier is onderstaand kleedje in de vorm van een luiaard erg geschikt voor.

5. Kittig zeeppompje

Een leuke zeeppomp kan natuurlijk niet ontbreken op het wastafeltje in de wc. Met zo’n leuk pompje als hieronder, word je iedere keer weer blij als je je handen wast. Het is een subtiele manier om je wc toch wat op te pimpen. Ook leuk: dit zeeppompje past perfect bij de toiletrolhouder hierboven!

Wil je het opknappen van je toilet toch iets groter aanpakken? Doe dan dit om het kleinste kamertje helemaal om te toveren.

Fotocredits
Headerfoto: Phil Hearing - Unsplash
Foto 1: Qualy Design 
Foto 2: Urban Outfitters
Foto 3: Dhink - Bol.com
Foto 4: Urban Outfitters
Foto 5: Asos

Julia van Rijn
ID: 7976

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven