Huis
Tuin
Video

Bestel je tegels online!

Toilet
Terwijl Miranda en Ron het sanitair sloopten, bestelde Thomas de nieuwe tegels voor het toilet alvast online. Ook liet hij ze bezorgen. Hierdoor was hij weinig tijd en energie kwijt, wel zo makkelijk!

Bestellen en bezorgen

Het merendeel van het assortiment van Praxis staat ook op hun website en kan je eenvoudig bestellen, afrekenen en thuis laten bezorgen. Als je weet welke tegels je hebben wilt, kan je deze 24 uur per dag bestellen. Als je ervoor kiest de tegels te laten bezorgen, kan je deze binnen 3 tot 5 dagen thuis verwachten. Je hoeft hiervoor niet de hele dag te zitten wachten, er wordt een bezorgafspraak met je gemaakt.

Let erop dat je tijdens het bestellen iets meer besteld dan je nodig hebt. Er kan natuurlijk wel eens iets verkeerd gaan tijdens het tegelen en sommige tegels zul je waarschijnlijk moeten snijden.

Assortiment
Je kunt zelf bepalen wat voor tegels je wilt; keus genoeg. Je kunt verschillende kleuren met elkaar combineren of kiezen voor één kleur. De grijstinten zijn voor tegels nog altijd erg geliefd. Gecombineerd met wit is dit de meest populaire tegelkleur. Maar de nieuwe houtlook-tegels zijn ook erg leuk!

ID: 161

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven