Huis
Tuin
Video

Gewoon lekker houvast

Toilet
Thomas pakt het toilet op de begane grond van Ons Eigen Huis aan. Hij maakt het weer helemaal van deze tijd met een onder meer een stoer behangetje en een randloos toilet. Om de kleinste ruimte van ons huis helemaal af te maken, monteert hij ook een ergonomische wandbeugel.

Die wandbeugel van SecuCare voorkomt niet alleen dat je een flinke uitglijder maakt, maar ook gewoon lekker houvast hebt bij het opstaan na je toiletbezoek!

SecuCare heeft de beugel door een onafhankelijk instituut laten testen en keuren. Hij krijgt daardoor een kwaliteitsgarantie van vijf jaar mee. De wandbeugel is ergonomisch door zijn platte ovalen stang en hij is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium, zodat je de beugel zowel binnen als buiten kunt bevestigen.

De grepen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en uitvoeringen. Uniek is dat je ze zelf eenvoudig in kunt korten. De montagesteunen zijn gemaakt van met glasvezel versterkt kunststof en de beschermingskappen zijn van slagvast ABS. Je kunt zelfs kiezen voor glow in the dark-rozetten, zodat je altijd je weg in het donker kunt vinden! 

ID: 587

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven