Huis
Tuin
Video

Met deze 3 tips maak je van het toilet een gezellige ruimte

We brengen gemiddeld elke dag minimaal een kwartier door op het toilet. Ga dat eens omrekenen en we besteden zo uren in een ruimte die vaak erg ongezellig is. Tijd om van je toilet zo’n gezellige ruimte te maken dat je het liefst nog wat langer blijft zitten.

1. Inrichten

Richt je wc op de juiste manier in. Kies bijvoorbeeld voor een thema op het toilet. Door alles in één thema uit te kiezen maak je van de saaie ruimte en hippe plek die een bepaalde sfeer mee geeft. Denk bijvoorbeeld aan een strand en zee thema. Je kunt alle kanten op met fotolijstjes, schelpjes, handzeep en ga maar door. Ook een grote spiegel in deze ruimte is belangrijk. Door een grote spiegel op te hangen lijkt de ruimte groter en voelt het niet meer benauwd aan. En wil je met één kleine moeite een compleet vernieuwde look geven aan je toilet? Kies dan voor behang, want dat kan geweldig mooi staan!  

2. Spreuken

Maak je toilet een leuke plek door spreuken te gebruiken. Je kunt kiezen voor spreuken op tegeltjes, een kalender of maak zelf een creatie met spreuken die je zelf bij elkaar hebt verzameld. Positieve en gezellige spreuken zorgen ervoor dat je met een extra goed gevoel de ruimte weer verlaat.

3. Luchtverfrisser

Een fijne lucht in het toilet is erg belangrijk. De meeste luchtverfrisser geven vaak een standaard, ietwat chemisch luchtje. Maak daarom zelf een luchtverfrisser. Leg bijvoorbeeld op een schaaltje wat verse sinaasappel stukjes met hierin wat kruidnagels ingedrukt. Een heerlijke frisse, unieke geur voor in je toilet.

Fotocredits
Headerfoto: Joey - Pexels

Tekst
Annemiek Lenting

ID: 3315

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven