Huis
Tuin
Video

4 tips voor het stylen van het toilet

Het toilet is hoogstwaarschijnlijk de kleinste ruimte in huis, maar zeker niet onbelangrijk. Ook de wc mag er mooi bij staan en stijlvol ingericht worden. Wij zetten wat handige tips voor het stylen van je toilet voor je op een rijtje!

1. Kleuren

Wanneer je naar de wc gaat wil je het liefst zo ontspannen mogelijk je behoeftes doen. Kies daarom niet voor te veel felle of contrasterende kleuren maar combineer één tot twee tinten met elkaar. Zo houd je de sfeer kalm en creëer je een mooi geheel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor pasteltinten of donkergroen in combinatie met lichtroze. Ook natuurtinten staan vaak supermooi in de wc en geven rust in de kleine ruimte.

Zo kun je met kleuren een ruimtelijk effect in de woonkamer creëren
Verven

2. Ruimte creëren

Wil je meer ruimte creëren in je toilet? Dit kan met tegels! Zo kun je doormiddel van glanzende tegels meer ruimte creëren door de weerkaatsing in de tegels. Kies daarnaast voor lichte tegels in het toilet, deze ogen frisser en ruimer!  

Wil je meer weten over het creëren van ruimte in de wc door middel van tegels? Klik dan hier!

3. Persoonlijke touch

Om je toilet persoonlijker te maken en leuk te decoreren kun je bijvoorbeeld mooie familiefoto’s ophangen. Ook zijn er superleuke verjaardagskalenders die niet alleen gezellig staan in de wc maar je ook nog eens helpen herinneren aan belangrijke momenten. Kies voor lijsten en kleuren die passen bij de rest van je interieur, zo sluit de stijl in de wc goed aan bij de rest van het huis!

4. Planten

Het klinkt misschien gek maar planten zijn ook zeker een toevoeging voor jouw toilet. Ze maken de sfeer lekker ontspannen en brengen wat leven in de kleine ruimte. Daarnaast zorgen planten ook nog eens voor frisse en gezonde lucht in het toilet, dat kan op sommige momenten best goed van pas komen…

Fotocredits:

Headerfoto: Filios Sazeides - Unsplash
Foto 1: Castorama 
Foto 2: Teakea
Foto 3: Jonathan Borda-Pexels

Daphne van Kaam
ID: 9789

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven