Huis
Tuin
Video

Met deze truc ruikt je toilet of badkamer altijd lekker fris

Wil je dat je toilet gewoon altijd lekker fris ruikt? Dan kun je natuurlijk met luchtverfrissers of schoonmaakmiddelen werken, maar deze tip is veel makkelijker en goedkoper.

Voor dit trucje heb je alleen een flesje essentiële olie nodig. Eén zo’n flesje kost meestal zo’n vijf tot tien euro, maar je doet er ontzettend lang mee.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen, is drie tot vijf druppeltjes van de essentiële olie in je wc-rol druppelen. Doe dit iedere keer wanneer je weer een nieuwe rol ophangt. Druppel het aan de binnenkant van de kartonnen rol, dus niet op het papier zelf. Let er ook op dat je niet meer dan vijf druppeltjes gebruikt, anders kan de geur te veel overheersen.

De beste geuren

In de badkamer of wc doen frisse geuren het het beste. Zoek dus een lekkere olie uit met bijvoorbeeld een citroen- of sinaasappelgeur. Ook eucalyptus is lekker in de badkamer, hierdoor krijg je meteen een spa-gevoel.

In de badkamer heb je misschien liever een andere geur dan in de woonkamer. Hier lees je welke geur het beste in welke ruimte past. 

Fotocredits
Headerfoto: Filios Sazeides - Unsplash

 

Julia van Rijn
ID: 8005

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven