Huis
Tuin
Video

Toilet zonder rand

Toilet
We proberen in Ons Eigen Huis in Zoelen oud en nieuw met elkaar te combineren. Het authentieke van de boerderij willen we behouden, maar dan wel met moderne elementen. Eén zo’n element is het nieuwe toilet dat Thomas plaatst.

Dat is namelijk een randloos toilet! De nieuwste ontwikkeling op wc-gebied! Deze toiletten zijn super hygiënisch, omdat ze geen smalle of gesloten spoelrand hebben. 

Zo’n randloos toilet is ook heel makkelijk schoon te maken. Er kan geen verborgen vervuiling meer ontstaan, dat zich ophoopt onder de rand. Met de wc-borstel kalk- en vuilresten onder de rand uitkrabben is dus verleden tijd!

Thomas heeft dit Aquazuro Fucino wandcloset bij Praxis vandaan. Zij leveren deze pot inclusief bevestigingsmateriaal én een kunststof toiletbril met bijpassende RVS-scharnieren. Als je er nog geen hebt, zul je er nog wel een inbouwreservoir bij moeten aanschaffen. 

ID: 590

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven