Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor een minimalistische werkplek

Raak je tijdens het werk snel afgeleid? Ga dan voor een minimalistische werkplek. Dit geeft rust én is ook nog eens stijlvol. Wij geven je inspiratie.

1. Ga voor goud

Kies voor een minimalistisch interieur waarin je wit combineert met goud. Dit geeft een warm en sfeervol gevoel aan je werkplek.

2. Gebruik natuurlijk licht

Een donkere werkplek is niet echt aangenaam voor een goede werksfeer. Kies in plaats daarvan een plek uit in huis waar veel natuurlijk licht naar binnenkomt. 

3. Combineer zwart met wit

Bij een minimalistisch interieur staat het krachtig om wit met zwart te combineren. Wat zwart erbij geeft net wat meer karakter aan je werkplek. Kijk wel uit dat je niet zwart-wit gaat denken tijdens je werk zo...

4. Helemaal licht

Houd je veel van wit? Ga dan voor een compleet wit interieur voor je werkplek. Dit geeft complete rust, én door wit lijkt je ruimte ook optisch groter.

5. Met hout

Leg het accent in je minimalistische interieur op hout. Dit kun je bijvoorbeeld terug laten komen in opbergkastjes die meteen functioneel zijn op je werkplek.

Fotocredits:

Headerfoto: Homeyohmy
Foto 1: AnitaYokota
Foto 2: Alesia Kazantceva -Unsplash
Foto 3: Homeyohmy
Foto 4: Passionshake
Foto 5: The Lovely Drawer

Julia Dilissen
ID: 8989

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven